Wat we doen - greenyard.group
for a healthier future
Wat-we-doen-header
Wat we doen
wittebalk_dun
Fresh Solutions Flowers BQ
Producten
Fresh Solutions Flowers levert het gehele assortiment bloemen en planten. Qua bloemen leveren we de bekende jaarrond artikelen zoals rozen, anjers en chrysanten, als ook de seizoen producten zoals tulpen, narcissen, pioenen en amaryllis.

We leveren deze producten uiteenlopend van mono-bossen tot bandboeketten en exclusieve handgebonden boeketten. Ook leveren we een breed palet aan tuin- en kamerplanten, al dan niet verwerkt in arrangementen. Producten vinden deels hun weg via een private label dat onze klant voert.

We werken open en direct met onze telers en klanten en ambiƫren ook op het gebied van inkoop duurzame en lange termijn relaties. Zo kunnen we duidelijk afspraken maken over kwaliteit en specificaties en exact aan de wensen van onze klanten voldoen. Bovendien weten we zeker dat het productieproces aan onze eisen voldoet. De keten is volledig transparant als het gaat om kwaliteit, beschikbaarheid en duurzaamheid.
wittebalk_dun
Productontwikkeling en Category Management
Qua productontwikkeling werken we nauw samen met zowel klanten als kwekers. We willen producten graag mooi, maar ook duurzaam in de markt zetten. We volgen niet alleen de laatste trends, maar laten ook onze designers creatieve concepten bedenken. Met onze werkwijze kan onze klant zich op het gebied van zowel assortiment, concepten als verpakking onderscheiden ten opzichte van haar concurrent.

Category Management zien we als teamwork. We doen er alles aan om telkens weer het maximale verkoopresultaat op het schap te behalen en focussen continue op het verbeteren van marge en het terugbrengen van de waste. Dat doen we niet alleen! We werken nauw samen met een driehoek van de klant, de kweker en wij als Fresh Solutions Flowers, waardoor we de ervaring en expertise van alle partijen optimaal benutten.
Uitbloeiruimte2