Kwaliteit - greenyard.group
for a healthier future
Banner-Greenyard-fresh-kwaliteit
Kwaliteit
wittebalk_dun
Kwaliteit
Onze kwaliteitscontroleurs en kwaliteitsmanagers zorgen dagelijks dat we de beste kwaliteit kunnen blijven garanderen. Ze monitoren onze producten, en gaan na of ze onverminderd voldoen aan de specificaties van onze klanten.

We hebben intensief contact met onze telers, en ondersteunen ze met onze vakkennis bij het onderhoud van kwaliteitssystemen, het reduceren van bestrijdingsmiddelen en teelt-technische zaken.

Fresh Solutions Netherlands B.V. heeft de volgende certificaten: IFS Wholesale / Cash & Carry, IFS Broker, Q&S, SKAL, RIK en Fairtrade.

Onze logistieke afdeling is AEO- gecertificeerd en onze producenten zijn gecertificeerd tegen de sociale standaardschema's.
Mango's gaan over de lopende band bij de machine
wittebalk_dun
Avocado in een doos
Duurzaamheid
Duurzaamheid heeft onze voortdurende aandacht: dat wordt immers met de dag belangrijker voor onze planeet. We proberen de natuur zo min mogelijk te belasten. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen waar het gaat om gebruik van (biologische) bestrijdingsmiddelen, water- en energiebesparing maar ook sociale werkomstandigheden.

Ondertussen blijven we samen met onze klanten en telers onderzoeken waar het beter kan. Met verpakkingen, ons energieverbruik en met hergebruik van reststromen.
We durven wel te stellen dat Fresh Solutions Netherlands B.V. het welzijn van onze planeet in haar genen heeft.