Wat we doen - greenyard.group
for a healthier future
wat-we-doen-header
Wat we doen
wittebalk_dun
Tomaten aan tros
Hollandse glasgroenten & exoten
Fresh Solutions Netherlands B.V. exporteert Hollandse glasgroenten, en een uitgebreid assortiment aan exoten. We werken bijna uitsluitend met vaste telers en teeltcoöperaties die elk hun specialisme hebben. Zo leveren we voor elke klant het best passende product.

Het direct werken met telers maakt dat we grip hebben op de beschikbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Dat geldt ook voor sociale werkomstandigheden in de productie – we zorgen dat er aan de gestelde eisen wordt voldaan.

Buiten conventionele producten hebben we ook een assortiment biologisch geteelde producten. We werken bijvoorbeeld samen met Hartman, de grootste biologische glasgroenteteler van Europa.
wittebalk_dun
Dienstverlening: warehousing en logistiek
Waarde toevoegen – daar zijn we goed in bij Fresh Solutions Netherlands B.V. Naast producten, leveren we een uitgebreid pakket aan diensten: verpakken, rijpen, op- en overslag, transport en douane-activiteiten. We zeiden het al: dat maakt ons een efficiënte one-stop-shop voor onze klanten.

Als onderdeel van Greenyard maken we gebruik van de kracht van de groep. Bij zowel inkoop, logistieke dienstverlening als sourcing kunnen we als wereldwijde speler een belangrijk verschil voor onze klanten maken. Onze logistieke experts werken samen met Europese collega’s binnen de groep om de logistieke keten zo efficiënt mogelijk te maken. Naast efficiëntie en service level speelt prijs/kwaliteit een belangrijke rol. De locatie Waddinxveen is het knooppunt van waaruit overzeese import verder vervoerd wordt.
Pallet mango wordt verplaatst in loods